Congrés Càncer i Salut de la Dona- Women 360 Congress

Congrés Càncer i Salut de la Dona- Women 360 Congress

11:41 28 abril in
0 Comments

S’abordaran al programa científic els avanços en la recerca i tractament del càncer de mama, ponència impartida pel Dr. Agustí Barnadas de l’Hospital de Sant Pau.
La importància de la reconstrucció mamària pel Dr. Agustí Masià i El tractament psicològic en càncer: construir una experiència saludable en la malaltia impartida pel Dr. Cristian Ochoa de l’ICO. Per la seva banda, la Dra. Genevieve Buckland ens parlarà dels factors de prevenció en l’alimentació i la vida activa i per finalitzar la sessió del matí tractarem amb la Dra. Pilar García, Dermatòloga de l’Hospital Sant Pau, la prevenció en els tractaments oncològics, generant una taula de debat i conversa.

Proporcionarem de manera més dinàmica Tallers d aromateràpia, cosmètica, apoderament, sexualitat i salut íntima…
Tot en un entorn ple d’història i cultura com és el recinte modernista que acull a l’Hospital de Sant Pau.

Aquest esdeveniment és obert a totes les persones, que volen i s’interessen per conèixer la malaltia, els seus factors de riscos i possibles desencadenants.
Inscriu-te a través de la nostra web i reserva la teva plaça, són limitades. T’esperem!

The following two tabs change content below.
mm

Bonatti Penal&Compliance

Nuestro objetivo es ofrecer a cada cliente el servicio más personalizado. Para ello le invitamos a que se ponga en contacto con nosotros y estaremos encantados de atenderle. info@bonattipenal.com
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Call Now Button