María Isabel Sánchez Ortego

Área procesal / Penal Económico

El meu interès per l’exercici de l’advocacia va surgir curant els estudis de Dret a la Universitat de Barcelona. Des de llavors, crec que la Defensa lliure y independent de les persones físiques i jurídiques resulta un repte professional apassionant, a més de construir un servei fonamental per la salut de cualsevol societat democràtica.

El Derecho Penal me ha parecido siempre las más apasionante de las especialidades porque busca incansable de la verdad material que se oculta tras los hechos. Cuando me siento con la toga en la Sala de Vistas soy muy consciente de la enorme trascendencia que tiene mi labor para los clientes, tanto sean acusados como víctimas, y me enorgullezco de que me hayan permitido representarlos, porque no hay mejor recompensa para cualquier Abogado que la confianza de sus clientes.

Informació addicional

  • Licenciada en derecho por la Universidad de Barcelona
  • Curso de extensión Universitaria en derecho Penal y penitenciario
  • Postgrado  en práctica jurídica EPJ-ICAB
  • Curso de técnica de Interrogatorio e Informe oral en el procedimiento penal 
  • Curso Sobre legal Compliance
  • Curso Sobre Prevención de Blanqueo de Capitales

CONTACTE

Telf.: 934 155 421    Fax.: 934 155 535

C. Balmes nº.109 1º 2ª
Barcelona, 08008

Veure mapa

SEGUEIX-ME
Equip de Bonatti Defensa Penal
Francisco L Bonatti Bonet
Soci Director

Més de vint-i-cinc anys d'experiència com a advocat penalista, amb una forta inclinació cap al Dret Penal Corporatiu, em van descobrir que no hi ha millor defensa per a l'empresa que la prevenció, així que em vaig especialitzar en Responsabilitat Penal de la Persona Jurídica i models Governance, Risk & Compliance, formant part de la primera promoció de Màster en Compliance que existeix a Espanya.

Sandra Berja
Socia - Compliance Prevenció en Blanqueig de Capitals

Sóc màster en dret financer i tributari, titulada universitària en Tècniques de Prevenció de Blanqueig de Capitals i amb formació en tècniques de Compliance Officer, la qual cosa em permet completar aquesta àrea del despatx, en la qual assumeixo el disseny i implementació de programes de prevenció de riscos penals (Corporate Compliance) i de prevenció de blanqueig de capitals, aplicant sistemes d'anàlisi, repporting i ús de noves tecnologies, que configuren una de les metodologies més innovadores aplicades en aquest camp.

Salvi Richart Elias
Socia - Área de Comunicación y Márketing

Sóc co-fundadora de Bonatti Penal & Compliance i Responsable de l'àrea de Comunicació i Màrqueting, sóc responsable de coordinar les activitats de networking, formació, comunicació i relacions públiques del despatx.
Bonatti Penal és una signatura innovadora i molt activa, sempre oberta a tots aquells amics i companys que vulguin compartir un espai de debat i formació en temes jurídics, gerencials i de management.

Joaquin Mena
Soci Àrea Compliance

Com a expert en Auditoria de Comptes, Control Fiscal i Prevenció del Blanqueig de Capitals i Finançament del Terrorisme crec que estem vivint una profunda transformació econòmica, i que el Bon Govern i la Transparència seran protagonistes principals en la gestió diària de les nostres empreses i organitzacions.

Adriana Leal Soriano
Advocada Àrea processal / Penal Econòmic

Al costat dels socis de Bonatti Penal & Compliance tinc al meu càrrec un equip d'advocats i col·laboradors que configuren un Departament Processal modern, eficient i molt compromès amb els nostres clients.

Àngels Pizarro Lozano
Àrea Atenció al client

Responsable de l'àrea d'Atenció al Client. La meva carrera professional s'ha desenvolupat al camp de les relacions laborals, principalment com a directora de recursos humans. L'empatia, la mediació i la comunicació són les meves eines de treball preferides.